Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Attractie huren Dordrecht – Attractieverhuur Drechtsteden

Attractieverhuur Drechtsteden is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en accessoires in de Drechtsteden. Wij verhuren onder andere de volgende attracties:

Ons aanbod

Drechtstedenaren opgelet! Attractieverhuur Drechtsteden is dé verhuurder van alle feestelijke attracties en accessoires. Organiseer je dus een feestje, sport- of spelletjesdag? Attractieverhuur Drechtsteden kan je zeker van dienst zijn door het leveren van verschillende attracties, zoals springkussens, stormbanen en diverse soorten spelletjes. Ook om een groot evenement tot een succes te maken, kunnen springkussens en spelletjes goed van pas komen. Ben jij jarig of wordt je partner een jaartje ouder en heb je geen zin in de afleiding van drukke kinderen tijdens gesprekken met je vrienden? Ook dan is een attractie van Attractieverhuur Drechtsteden de ideale oplossing. Hierdoor zijn ze namelijk uren zoet, en dat is fijn voor zowel groot als klein. Binnen korte tijd kunnen wij de door jou gewenste feestelijke attracties bezorgen, waardoor jouw feestje een groot succes wordt!

Wij verhuren onze springkussens ook in:

Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld Giesendam, Hendrik Ido Ambacht, Moerdijk, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Zwijndrecht en omstreken.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 078-2049292
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01