Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Bekijk onze springkussens met thema!

Organiseer jij binnenkort een verjaardagsfeestje en denk je eraan om een springkussen te huren? Dan is het nog leuker om een springkussen te huren in het thema van het kinderfeestje! Dat is het moment dat Springkussenverhuur Dordrecht om de hoek komt kijken. Wij hebben een ruime collectie aan springkussens met of zonder dak en met of zonder een thema. In dit artikel laten wij jou kennismaken met onze top 5 aan springkussens met thema!

Ontdek de magische wereld van de zee

Is jouw kindje dol op het water en gaat hij of zij het liefst iedere dag naar het strand? Dan is het springkussen met zee thema de perfecte keus voor het verjaardagsfeestje. Duik in de wereld van de onderwater wereld, verken de zee samen met de dolfijnen, bijzondere vissen en ontdek hoe lang jij je adem kunt inhouden. Heb je genoeg van het zwemmen, ontsnap dan aan de zee met de magische glijbaan. Nog nooit was je zo snel weer op het land.

Voor één dag wonen in een prinsessenpaleis

Een prinses worden is de droom van bijna ieder meisje. Mooie roze jurken, haar dat altijd perfect zit, de prins op het witte paard en leven in een groot kasteel met speciale danszaal. Laat deze droom uitkomen door het huren van ons speelkussen prinses. Het huren van dit speelkussen is veel meer dan simpelweg het huren van dit speelkussen. Met dit springkussen in prinsessenthema huur je een waar speelparadijs waar de kinderen zich uren kunnen uitleven met springen, rollen, klimmen en glijden van de glijbaan. Dit speelkussen is niet zomaar geschikt voor iedere prinses, maar slechts voor de echte stoere strijders onder ons. Huur dit springkussen en laat de kinderen zich voelen als de prinses van de dag.

Begeef je op ridderlijk gebied met dit stoere springkussen

Natuurlijk hebben wij niet alleen aan de prinsesjes gedacht, maar ook aan de echte stoere jongens. De koninklijke familie kan alleen een rustig leven leiden als zij goed beschermt worden door getrainde ridders. Deze stoere mannen moeten kunnen vechten tegen de vijanden, tegen de draken en mogen voor niets of niemand bang zijn. Huur ons springkussen paleis en wordt voor de hele dag beschermd door ridders die de achtertuin vrij houden van vijanden. Is het fort volledig beschermd en ligt er geen gevaar meer op de loer? Dan is het tijd voor een drankje en kunnen de ridders gemakkelijk uit het kasteel glijden met de glijbaan.

Niet schoppen, niet gooien, maar springen!

Dit springkussen is speciaal voor alle voetbalfanaten onder ons. Speelt jouw kindje het liefst iedere dag buiten met een bal onder zijn of haar voet of arm? Dan is dit voetbalfeestje niet compleet zonder het springkussen voetbal! Voor het eerst bestaat er een bal waar je wel mee buiten kan spelen, maar niet tegen aan mag schoppen. Kruip in de voetbal en spring met een maximum van acht kinderen de longen uit je lijf in deze grote voetbal! Een fantastische springkussen voor een verjaardagfeestje in je achtertuin of op de voetbalvereniging.

Springkussen met thema huren?

Zit er een springkussen bij wat past in jouw thema? Plaats dan heel simpel jouw aanvraag online! Heb jij nog vragen over onze springkussens, speelkussens of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl of via 06-44265877.

 

 

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01