Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De leukste glijbanen voor het voorjaar

Een opblaasbare glijbaan is een goede aanvulling voor tijdens een (buurt)feest, evenement, sportdag of zelfs een sport –en spelmiddag op school. Er zijn binnen ons assortiment verschillende soorten opblaasbare glijbanen beschikbaar met elk een andere uitvoering en afmeting. Het voorjaar brengt een heerlijk zonnetje met zich mee en als de kids eenmaal aan het klimmen en glijden zijn, krijgen ze het vanzelf warm!

Speelglijbaan piraat XXL

Verhuur luchtkussens kinderen Dordrecht

Deze speelglijbaan piraat is voor de echte durvers onder ons! De glijbaan is wel 6 meter hoog en een erg gave ervaring voor de kids als zij hier vanaf glijden. Daarnaast zijn er onderaan de glijbaan nog een aantal obstakels te vinden. Deze obstakels moeten ontweken worden en er mag ook doorheen worden gesprongen. Er is dus genoeg vermaak met deze leuke speelglijbaan en de kleintjes kunnen er uren zoet mee zijn.

Glijbaan Jungle

Papagaaien, palmbomen en glijbaan! Deze Jungle glijbaan heeft het allemaal. Dus wie wordt de koning of koningin van de jungle en kan het snelst naar boven klimmen en naar beneden glijden.

Glijbaan clown

Deze vrolijke glijbaan is maar liefst 5 meter hoog en heeft een vrolijke uitstraling. Na een klim door het net kom je bovenaan de clown glijbaan terecht. Daar wacht een leuk clownsgezichtje je op waarna je vervolgens lekker de glijbaan af kunt glijden. De glijbaan is door zijn twee delen erg veilig en ieder kind kan er individueel op klimmen en vanaf glijden.

Veel glijd – en speelplezier toegewenst!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van stormbanen bij Springkussenverhuur Drechtsteden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder op weg!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01