Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

De leukste spellen voor een kinderfeestje!

Wanneer u thuis een kinderfeestje organiseert is het leuk voor de kinderen om bezig te zijn. Zo kunnen jullie gaan koekhappen, een speurtocht wandelen of samen spelletjes spelen. Wij, van Springkussenverhuur Drechtsteden hebben voor u de leukste spellen voor een kinderfeestje op een rijtje gezet. Nadat u dit blog heeft gelezen, weet u welke spellen het kinderfeestje tot een groot succes gaan brengen. 

Jenga XL

Ieder kind kent het spel Jenga wel. Voor een kinderfeestje is het leuker om de XL variant van het spel te huren. Met deze XL variant kan er een toren worden gebouwd van wel 1 meter hoog, zodat je om de toren heen kan lopen en samen kunt kijken welke steen je het beste kan verwijderen uit de toren. Wie de toren om laat vallen heeft verloren. Daarna kan de toren weer worden opgebouwd en kan er verder worden gespeeld. Of speel een van onderstaande spellen met je vriendjes en vriendinnetjes. Jenga XL huren - Partytentverhuur Dordrecht

Vis vangen

Wanneer uw zoon of dochter nog erg jong is, maar wel spelletjes wilt spelen op zijn of haar kinderfeestje. Is het spel vissen vangen een geschikt spel. Dit spel kan door meerdere kinderen tegelijk worden gespeeld. Het doel van dit spel is dat je zoveel mogelijk visjes vangt. Het kindje dat aan het einde van het spel de meeste vissen heeft gevangen, heeft gewonnen. Beloon de winnaar met een dolfijnen snoepjes en speel het spel zo vaak als de kinderen willen. Visvangen huren - Partytentverhuur Dordrecht

Touwtrekken

Jongens houden vaak van actie, spelen graag voetbal en laten graag zien hoe sterk ze zijn. Om te laten zien aan je vriendjes hoe sterk je bent, kun je tegen je vriendjes touwtrekken. Zorg wel voor een zachte ondergrond of voor valmatten, want het is niet de bedoeling dat iemand zich bezeert op het kinderfeestje. Touwtrekken kan 1 tegen 1 gedaan worden om uiteindelijk bij de winnaar van het kinderfeetje uit te komen, maar touwtrekken kan ook door 2 teams gedaan worden natuurlijk.

Touwtrekken huren - Partytentverhuur DordrechtRingwerpen

Tijdens het kinderfeestje wilt u natuurlijk de kinderen meerdere spellen aanbieden. Het is namelijk niet leuk om de hele middag hetzelfde spel te spelen. Ringwerpen is een leuk spel die gespeeld kan worden tijdens een kinderfeestje en zullen de kinderen vaak wel herkennen van de kermis. Het doel van dit spel is dat je zoveel mogelijk ringen om de palen heen gooit. Degene met de meeste punten aan het einde van dit spel is de winnaar.  Ringwerpen XXL Huren in Dordrecht

Beerpong

Nu horen we u al denken beerpong op een kinderfeestje? Dat kan en mag toch helemaal niet! Dat klopt ook, maar de beerpong kan natuurlijk ook gewoon gespeeld worden met limonade of met cola. Dit spel is wel voor een kinderfeestje waarbij de kinderen al iets ouder zijn. Maak twee teams of gooi om en om en bekijk wie als laatste de meeste bekers over heeft. Dat is de winnaar van het spel!

Door een of meerdere van deze spellen te huren, wordt het kinderfeestje een groot succes!

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit blog? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Springkussenverhuur Drechtsteden is uw partner voor het huren van een springkussen in o.a. Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld Giessendam, Hendrik Ido Ambacht, Moerdijk, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Zwijndrecht en omstreken.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01