Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Een overdekt springkussen huren in Drechtsteden? Bekijk onze beste opties

Ga je binnenkort een kinderfeestje vieren maar weet je niet zeker of het lekker weer zal zijn? Geen probleem, dan hebben wij van springkussenverhuur Drechtsteden de oplossing voor jou! Namelijk overdekte springkussens die je geschikt zijn voor elk kinderfeestje. In dit artikel vertellen we je meer over een aantal van onze overdekte springkussens, zodat je alvast wat inspiratie op kunt doen.

Mini springkussen

Heb je niet veel ruimte in je tuin of geen grote oprit, maar zou je wel graag voor je kind een springkussen neer zetten? Dan kan je het beste gaan voor een mini springkussen. Deze springkussen zijn 4×3 meter, en zijn ook beschikbaar met een dak. Ook de mini varianten zijn in verschillende thema’s te huren zoals prinsessen, piraten of circus kussens.

Springkussen met glijbaan

Naast de normale springkussens hebben wij ook springkussen in het assortiment met een glijbaan. Zo kunnen de kinderen naast het springen ook glijden. Zomers kan dit extra leuk zijn door er een water glijbaan van te maken of onderaan de glijbaan een bad te zetten. De springkussens met glijbanen zijn er verschillende opties en thema’s, zo is het sealife springkussen met glijbaan een favoriet!

Stormbanen

Heb je op de locatie van het feest veel ruimte dan kan je ook altijd gaan voor een stormbaan. Je kunt de kinderen een competitie laten spellen door ze zo snel mogelijk het parcours af te laten zeggen. Of laat je ze met lekker weer springen en klauteren door de stormbaan en brengt wat verkoeling door hun af en toe nat te spuiten.

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

 

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01