Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Goedkope springkussens huren in Dordrecht? Dit zijn de 3 meeste gekozen luchtkussens

Springkussenverhuur Drechtsteden heeft een zeer ruim aanbod aan springkussens. Uiteraard is de een goedkoper dan de ander. Kies uit verschillende thema’s en ontwerpen. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het! In dit artikel benoemen wij drie van de meeste gekozen luchtkussen. Wij bieden ook andere soorten luchtkussens aan, zoals stormbanen en panna velden. Voor een feest of evenement is Springkussenverhuur Drechtsteden jouw ideale partner!

Springkussen prinses huren Dordrecht

1. Springkussen Mini Prinses

Springkussen Mini Prinses blijft razend populair onder de springkussens. Dit komt door haar meisjesachtige ontwerp. Dit ontwerp is zeer in trek bij meisjes omdat er verschillende prinsessen op zijn afgebeeld. Binnenin het springkussen zijn zelfs twee prinsessen afgebeeld met een kasteel op de achtergrond. Jonge meisjes wanen zich in een betoverende prinsessenwereld zodra ze dit luchtkussen betreden. Met de afmetingen van 3 bij 4 meter is het een zeer geschikt springkussen voor (kleine) kinderen. Springkussenverhuur Drechtsteden biedt dit fantastische springkussen aan vanaf €70,00 per dag, inclusief BTW! Geef jouw (klein)dochter de tijd van haar leven met dit springkussen!

2. Springkussen Clown op Dak

Springkussen Clown op Dak is een zeer populair en vaak gekozen springkussen van Springkussenverhuur Drechtsteden. Het ontwerp tovert bij iedereen die het ziet direct een lach op het gezicht. Met dit springkussen is het altijd dikke pret, want met het dak kan er altijd gesprongen blijven worden! De clown verwelkomt iedereen die wilt springen en duikelen met open armen. Dit springkussen is bovendien populair vanwege de afmetingen. Dit springkussen is namelijk 4 bij 5 meter en dus aanzienlijk groter dan springkussen Mini Prinses. Vanaf een bedrag van €90,00 per dag inclusief BTW is dit vrolijke, fantastische springkussen te vinden op het feest van jouw (klein) kind.

Springkussen Kasteel met Dak is en blijft één van de populairste luchtkussens die wordt aangeboden bij Springkussenverhuur Drechtsteden. Vanaf €100,00 per dag inclusief BTW kan dit fantastische springkussen al bij jou voor de deur staan! Voor het design en de omvang, namelijk 4 bij 5 meter is het een waar koopje! Dit wit met blauwe kasteel wordt aan de buitenzijde bewaakt door twee bewakers en beschikt over vier torens. De jongens gaan door het dolle heen bij het zien van een dergelijk springkussen. Ze wanen zich weer helemaal in de middeleeuwen bij het naar binnen treden van dit kasteel. Dit luchtkussen is geschikt voor thema-feestjes maar uiteraard ook voor een alledaags evenement of een kinderfeestje. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog alle mogelijkheden die Springkussenverhuur Drechtsteden te bieden heeft!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01