Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Luchtkussens en spellen die onmisbaar zijn tijdens een sportdag!

Een sportdag is een dag waarop de kinderen zich lekker kunnen uitleven met hun klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes of teamleden van de lokale sportclub. Bij zo’n dag horen de juiste attributen om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken en ze uit de dagen. In onderstaand artikel hebben wij een aantal luchtkussens en spellen op een rijtje gezet die onmisbaar zijn voor elke sportdag!

Touwtrekken

Touwtrekken huren - Partytentverhuur Dordrecht

Een echte uitdaging is het spel touwtrekken. Dit is niet voor iedereen weggelegd, zorg dat je goede spierballen hebt of de juiste teamgenoten kiest. Het is de bedoeling om de vlag over de lijn te krijgen aan de kant van jouw team. Als je maar hard genoeg trekt en de juiste techniek gebruikt kom jij misschien als de sterkste van de dag naar voren!

Voetbal parcours

Wie van een balletje trappen houdt zal de voetbal parcours een leuk onderdeel vinden. Op dit parcours worden al je vaardigheden getest, niet alleen hoe goed jij op het doel kan mikken. Denk aan snelheid, behendigheid en concentratie, dit is erg belangrijk om een spetterende prestatie neer te zetten voor jou en je team!

Sumo junior

Normaal word je van sporten een stukje slanker…met een sumo junior pak is dit niet zo! Deze pakken zorgen voor een zeer leuke en grappige ervaring. Daarnaast maken de pakken het je lastig je balans te bewaren, helaas heb je die wel nodig om de winst binnen te slepen! Kijk wie er het langste blijft staan en wie overblijft als winnaar in de ring.

Zeskamp pakket

Als we het hebben over iets dat echt onmisbaar is tijdens een sportdag, dan behoort het zeskamp pakket hier zeker bij! Speel samen met je team diverse leuke en uitdagende spellen die om veel samenwerking en communicatie vragen. De spellen in dit pakket zijn onder andere: bloklopen, de funslang en het zaklopen.

Levend tafelvoetbal

Ook voor diegene die voetballen niet gewend zijn is het levend tafelvoetbal een erg leuk onderdeel. De bedoeling van het spel is uiteraard om de meeste doelpunten te scoren om er met de winst vandoor te gaan. In dit spel ben jij een van de voetbalspelers en moet je vanuit jouw positie proberen de tegenstander te verslaan. Deze keer houd jij de handvaten van de voetbaltafel niet vast en zal je zelf je best moeten doen.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van luchtkussens en spellen bij Springkussenverhuur Drechtsteden dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01