Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Schaatsbaan huren voor de winter? Dit is waarom!

Winter is vaak een periode van kou, sneeuw, donkere dagen en veel gezelligheid. De winter word opgeleukt met vele feestdagen en gezellige schaatspartijen. Echter wil het niet altijd even goed vriezen om te kunnen schaatsen op natuurijs. Niet erg dat het niet zo koud is, maar het schaatsplezier gaat hier ook aan verloren. Een schaatsbaan huren kan natuurlijk altijd! Zo ben je gegarandeerd van gezellige schaatspartijen in winterse sferen.

Waarom een schaatsbaan huren?

Als eerste zouden we moeten vragen waarom niet? Het is erg leuk om met een groot gezelschap te gaan schaatsen en een schaatsbaan zorgt gegarandeerd voor uren plezier. Nederland staat daarnaast ook bekend als schaatsland en er zijn dan ook vele titels behaald met Olympische kampioenschappen. Zelf kun jij je ook kampioen van de schaatsers voelen met een gehuurde schaatsbaan van Springkussenverhuur Drechtsteden.

Wanneer een schaatsbaan huren?

Een schaatsbaan is eigenlijk het hele jaar door te huren, ook in de lente, zomer en herfst kun je hier plezier aan beleven. Het leukste is natuurlijk dat je dit in de winter huurt zodat de sfeer op de baan compleet is. Omdat het gelukkig of ongelukkig niet altijd genoeg vriest in Nederland is het huren van een schaatsbaan altijd een goed idee. Voor elk feest of evenement. De schaatsbaan kan, met een vergunning, in een stadscentrum worden geplaatst of tijdens een sportdag van school bijvoorbeeld.

Waarvoor een schaatsbaan huren?

Een schaatsbaan is leuk voor elk evenement, het belangrijkste tijdens een evenement is namelijk dat er wat te doen is. Dit kan naast schaatsen op een schaatsbaan ook een springkussen of een collectie aan leuke spellen zijn. Als het een evenement met kinderen betreft is het belangrijk dat zij bezig kunnen blijven en zij zich de hele dag kunnen vermaken met hun vrienden en vriendinnen.

Waar moet op gelet worden?

Als je gaat schaatsen op een schaatsbaan, in welk jaargetijde dan ook, dan kan het behoorlijk koud zijn. Het is dus belangrijk om je warm aan te kleden voor deze kou en ook voor de veiligheid als je dreigt te vallen. Zorg dat je genoeg eet, want een potje schaatsen kan zeer intensief zijn, warme chocolade melk is natuurlijk ook nooit mis! De veiligheid op een schaatsbaan is van groot belang, draag dus ten alle tijden handschoenen om je handen te beschermen en voor de kids is een helm zeker geen verkeerd idee.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over het huren van een schaatsbaan of wil je graag advies krijgen over het plaatsen van een schaatsbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01