Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkasteel huren in Dordrecht? Volop keuze bij Springkussenverhuur Drechtsteden!

Ben jij nog op zoek naar een leuk springkasteel voor een kinderfeestje? Dan ben je bij Springkussenverhuur Drechtsteden aan het juiste adres. Naast ‘gewone’ springkussens verhuren wij namelijk ook echte springkastelen. Dit zijn Springkussens in de vorm van een echt kasteel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Springkussen Roze Kasteel

Voor de echte prinsesjes die niet van natte haren houden is er nu Springkussen Roze Kasteel met dak. Dit springkasteel is door haar roze kleuren en mooie torens geweldig voor een leuk prinsessenfeestje of evenement! En voor de prinsessen die graag op hakken lopen, helaas is dit springkussen hier niet tegen bestemd. Maar niet getreurd, op sokken of blote voeten kun je toch veel hoger springen! Het springkasteel is maar liefst 5 bij 5 meter, en dus groot genoeg voor een heleboel prinsesjes, en hun potentiële prinsen om op te springen.

Huur het roze springkasteel in Dordrecht.

Stormbaan Kasteel

Voor de stoere ridders die nergens bang voor zijn en van avontuur houden hebben wij Stormbaan Kasteel. Dit is geen gewone stormbaan, maar een echt kasteel! Dit kasteel wordt bewoond door twee ridders en bevat een aantal leuke obstakels. Ook bevat deze stormbaan een toffe glijbaan waar je super snel vanaf kunt glijden. Kids kunnen zich hier gegarandeerd de hele middag in vermaken en zullen niet snel uitgespeeld zijn in deze stoere stormbaan. De stormbaan is 8 bij 3 meter en heel eenvoudig om op te blazen met de elektrische ventilator.

Springkussen Blauw Kasteel

Zowel de knappe riddertjes als de lieve jonkvrouwtjes zijn helemaal welkom op dit gave springkasteel van Springkussenverhuur Drechtsteden. Het springkasteel is geheel in middeleeuws thema en ideaal voor een leuk kinderfeestje of evenement. Kinderen kunnen hier veilig springen en zich de hele middag vermaken. Ook bevat het springkasteel een aantal stoere afbeeldingen van ridders op de voorste pilaren van het kasteel. Betreed het springkussen via de toegangspoort en heb volop plezier met je vriendjes en vriendinnetjes. Dit springkasteel is 5 bij 4 meter en daarom een perfect maatje voor een leuk feestje!

Speelkussen Prinses

Voor de meisjes die van prinsessen houden, maar toch ook wel heel stoer kunnen zijn verhuren wij Speelkussen Prinses. Dit springkasteel is vergelijkbaar met een stormbaan en bevat een aantal leuke obstakels en een coole glijbaan aan de binnenkant. Door de felle kleuren is dit springkasteel een kleurrijke toevoeging aan je feestje of evenement. De zijkanten van dit springkasteel zijn beveiligd met netten wat zorgt voor extra veiligheid zodat niemand eruit kan vallen. Maak het een onvergetelijke dag voor de kinderen en huur dit leuke speelkussen bij Springkussenverhuur Drechtsteden.

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 06-44265877
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01