Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stormbaan huren? Dit zijn onze favorieten

Ben je van plan om in de lente of in de zomer een buitenevenement te organiseren? Voor de voorbereiding komt daar natuurlijk veel bij kijken. Neem bijvoorbeeld een sportdagevenement, daarvoor is het nodig om activiteiten te bedenken. Daarom is een stormbaan huren een ideale keuze. Speciaal voor jou hebben we een aantal van onze stormbanen op een rij gezet om inspiratie op te doen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

Stormbaan kasteel run

De naam verklapt het al, dit is een stormbaan in een vorm van een kasteel. De stormbaan is 8 meter lang en 3 meter breed. Het bevat verschillende obstakels waar je overheen moet komen en/of doorheen moet wringen om tot de overkant te komen. Makkelijk op te blazen met de elektrische ventilator die erbij wordt geleverd. Wil je dit liever iemand anders laten doen? Geen probleem, voor een scherpe prijs bezorgen we de stormbaan, blazen het op en ruimen het op wanneer je hem niet meer nodig hebt. Ben je benieuwd hoe deze stormbaan eruit ziet? Bekijk hier dan de stormbaan kasteel run en zie het voor jezelf!

Stormbaan voetbal Holland

Voetbal toernooi op koningsdag? Dan is deze stormbaan de perfecte keuze. De stormbaan voetbal Holland staat helemaal in het teken van voetbal en natuurlijk het Nederlandse symbool de leeuw. Deze stormbaan is maar liefst 17 meter lang en is een echte uitdaging om je conditie op de proef te stellen. Ideaal geschikt om deze stormbaan te bestormen in de vorm van ene estafette race. Met wie ga jij de uitdaging aan. Aangezien dit een grote stormbaan is, raden wij je aan om hem door ons te laten bezorgen, op te bouwen en af te breken. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan voetbal Holland.

Stormbaan Heppie

Wist je dat wij van Springkussenverhuur Drechtsteden een sponsorovereenkomst hebben met stichting van het vergeten kind? Dit betekent dat een deel van de huurinkomsten bij verhuur van de springkussens naar deze stichting gaan. Naast dat je het goede doel steunt, is deze stormbaan een leuke toevoeging aan je evenement. Ook deze springkussen wordt geleverd met een elektrische ventilator om hem eenvoudig op te blazen. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om hem door ons te laten bezorgen en op te blazen. De stormbaan bevat diverse obstakels. Test je conditie snelheid en wees de eerste aan de overkant. Benieuwd naar het design? Bekijk hier de 17 meter lange stormbaan Heppie.

Wij, van attractieverhuur Drechtsteden hopen je geholpen te hebben bij het maken van een keuze. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment? Breng een bezoekje aan onze website of neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van je!

Klantenservice en voorwaarden

Contactgegevens

T. 078-2049292
E. info@springkussenverhuur-drechtsteden.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 56222432
BTW: NL 852028076B01